Fond těžko pojistitelných rizik realitou - Mareček, Ondřej
Narastajúci počet nepriaznivých klimatických zmien vyvoláva dopyt po nových typoch poistných produktoch ako aj poistenie ďalších rizík. Podpora ťažko poistiteľných rizík môže prispieť k väčšej istote v činnosti poľnohospodárov. Základné princípy fungovania Fondu ťažko poistiteľných rizík v poľnohospodárstve.