Používanie zhodných alebo podobných označení v reklame z hľadiska súťažného práva - Bačárová, Renáta
Právna úprava a používanie zhodných alebo podobných označení tovarov alebo služieb v reklame má za cieľ zásadným spôsobom ovplyniť správanie sa adresáta reklamy. Prípady dovoleného a nedovolenéího používania označení, predovšetkým ochranných známok.