Efficiency of Slovak private hospitals - Hajduová, Zuzana, 1974-
Metódy merania efektivity zdravotných zariadení: DEA, SEA, OLS. DEA metóda a jej modely CCR a BBC. Skúmanie efektivity inputov v modeloch.