Proposal of design of trust building platform for public administration - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Čiastkové ciele budovania dôvery vo verejné administratívne procesy. Vplyv budovania dôvery na administratívne procesy. Metodológia aj na základe stratégie Horizon 2020. Digitálna Agenda a eGovernment Action Plan.