Ekonomický rast a jeho vplyv na spoločenský blahobyt a kvalitu života - Naščáková, Jana
Vzájomné súvislosti medzi ekonomickým rastom, spotrebou prírodných zdrojov a energie potrebných pre zabezpečenie ekonomického rastu, spoločenským blahobytom a kvalitou života obyvateľstva. Následky ekonomického rastu a sumarizácia ukazovateľov merania ekonomického rastu, úrovne spotreby prírodných zdrojov a energií, spoločenského blahobytu a kvality života.