Aspects of extralinguistic reality and problem of sign - Kapráliková, Ivana, 1974-
Problematika extralingvistickej reality. Dominantné modely jazykových znakov. Jazyk ako prostriedok na vyjadrenie ľudského ponímania a výkladu sveta.