Možnosti vstupu malých a stredných podnikov na trhy EÚ - Nekolová, Veronika, 1984-
Objektom skúmania sú malé a stredné podniky pôsobiace v SR. Prieskum bol zameraný na vstup MSP na európsky trh. V rámci problematiky príspevku sa autorka orientuje na nasledujúce oblasti: koľko dopytovaných podnikov pôsobí na trhu EÚ, akú formu vstupu na zahraničný trh volia MSP, akú majú motiváciu pri vstupe na európske trhy a analýze makroekonomického prostredia.