Elektráreň Vojany a trh s elektrickou energiou - Stričík, Michal, 1969-
Fungovanie trhu s elektrickou energiou, ktorého súčasťou sú aj Slovenské elektrárne, a.s. na burzách s elektrickou energiou a trend vývoja cien elektrickej energie na dennej, mesačnej a medziročnej báze.