Environmentálna a finančná výkonnosť európskych výrobcov ocele - Kravec, Michal, 1986-
Výroba ocele je kľúčovým odvetvím svetového hospodárstva. Finančná výkonnosť európskych výrobcov ocele pri zohľadnením environmentálnej dimenzie v rokoch 2003 až 2014. Analyzované podniky patria medzi popredných svetových výrobcov železa a ocele.