Prístupy k vzdelávaniu a rozvoju obchodného personálu - Sitášová, Jana
Úloha vzdelávania obchodného personálu, využívané metódy a trendy v tejto oblasti. Efektivita vzdelávania obchodného personálu. Kontinuálny program vzdelávania obchodného personálu. Postoj obchodného personálu voči poskytnutému vzdelávaniu prostredníctvom školení a koučingu.