Vývoj počtu a miery zániku slovenských podnikateľských subjektov potravinárskeho priemyslu, obchodu a služieb - Čonková, Monika, 1976-
Doba a skúmanie existencie podnikov, ktoré uvádzajú ako svoju hlavnú podnikateľskú činnosť kategorizovanú v potravinárskom priemysle, obchode alebo službách a súvislosť s mierou zániku týchto podnikov.