Daňový rating – vybrané problémy - Burák, Emil
Pojem daňový rating. Charakteristika jeho vývoja v podmienkach Slovenskej republiky. Možné prínosy v prípade jeho nasadenia a implementácie. Vybrané problémy daňového ratingu a jeho objektívna potreba v modernom zdaňovaní ako dôležitého systémovo-procesného nástroja k znižovaniu daňového rizika a eliminovaniu daňových únikov.