Vzťah pravdepodobnosti rizík informačnej bezpečnosti a ich dopadu na malé a stredné podniky - Korček, František
Riziká informačnej bezpečnosti v slovenských malých a stredných podnikoch. Priestor pre zabezpečenie informácií pred rizikami prostredníctvom nástrojov informačnej bezpečnosti podľa normy STN ISO/IEC 27000 (2014)- informačná bezpečnosť. Dôvody, prečo je potrebné aby sa podniky zaoberali informačnou bezpečnosťou.