Vplyv zavedenia noriem ISO 9000 na podnikové činnosti - Meheš, Marek
Externé a interné dopady implementácie noriem radu ISO 9000 na podnik. Dopad na medzinárodný obchod, na dodávateľov, na zákazníkov, na akcionárov, na trh. Dopad na systém kvality, na produkty a služby, na finančnú výkonnosť, na ľudské zdroje, na konkurencieschopnosť.