Návrh systému certifikácie internetových obchodov predávajúcich sortiment biopotravín - Dudeková, Alena, 1986-
Slovenská asociácia pre elektronický obchod (SAEC) hodnotí internetové obchody podľa určených pravidiel, avšak nie je oprávnená vydávať certifikát, za súčasnej situácie môže vydávať iba osvedčenie o splnených, ňou stanovených podmienok. Model získania certifikátu internetových obchodov predávajúcich sortiment biopotravín, ktorý môže nahradiť existujúce osvedčenia o splnení podmienok.