Syndróm vyhorenia u súčasných manažérov - Newman, Denisa
Syndróm vyhorenia môže byť prítomný nielen u pracovníkov pomáhajúcich profesií, ako sa uvádzalo v minulosti, ale môže zasiahnuť aj pracovníkov iných profesií. Kvantitatívna štúdia zameraná na analýzu prítomnosti známok syndrómu vyhorenia u súčasných manažérov.