Zmätok okolo rolí sociálneho pracovníka - Uhnáková, Dominika
Profesijné role sociálneho pracovníka a pestrosť sociálnej práce sa premieta aj do rolí sociálneho pracovníka. Prehľad jednotlivých rolí sociálneho pracovníka v domácom a zahraničnom kontexte a ich stručné porovnanie.