Meranie kvality edukácie vo vyučovacom procese vybraných predmetov - Andrejovský, Pavol, 1975-
V akademickom roku 2014/2015 sa monitorovanie a hodnotenie kvality vzdelávania na fakulte okrem štandardne uvedených pravidiel realizovalo súčasne aj podľa týchto interných predpisov: Interná smernica č. 2/2011 Monitorovanie a hodnotenie kvality na EU v Bratislave, Interný manuál zabezpečovania a zdokonaľovania kvality na EU (príloha Internej smernice), Štatút Rady kvality EU v Bratislave, Organizačný poriadok centra na zabezpečovanie a podporu kvality na EU v Bratislave.