<The> Development prediction of financial and economic indicators of hospitals operating in Žilina region - Braunová, Mária
Ukazovatele likvidity, aktivity, ziskovosti a zadlženosti pre analýzu vývoja v nemocniciach. Použitie Altman Z-score.