Analysis of business cycles in post-communist countries - Szomolányi, Karol, 1976-
Rozdiely vo vlastnostiach obchodných cyklov rozvitnutých a rozvíjajúcich sa krajinách. Ukazovatele obchodných cyklov: volatilita cyklu, volatilita spotreby, pomer obchodnej bilancie ku výstom hospodárstva, podiel vládnej spotreby na celkovej.