Trendy vývoje jaderné energetiky - Větrovec, Vladislav
Vývoj jadrovej energetiky smeruje k IV. generácii jadrových reaktorov a uzatvoreniu palivového cyklu. Jadrové energia sa tak stane udržateľnejšou a ešte čistejšou voči životnému prostrediu.