Prípadové štúdie kreatívnych odvetví v slovenských regiónoch - Garbárová, Miriam
Prípadové štúdie z oblasti kreatívnej ekonomiky na Slovensku. Príklady a analýza kreatívneho odvetvia reklamy zo slovenských regiónov. Komplexný pohľad na stav reklamných agentúr vo vybranom regióne na Slovensku.