Poľsko už žije v inom zriadení - Leško, Marián
Zmeny po minuloročných parlamentrných voľbách v Poľsku. Vláda strany Právo a spravodlivosť. Novela zákona o činnosti ústavného súdu. Vládna snaha o ovládnutie verejnoprávnych médií. Agresivita ako norma. Politické spory a polarizácia krajiny.