Rozkódovať dáta a rozbehať technológie - Legéň, Marek
Ako zlepšiť predaj v obchodoch. Moderný maloobchod. Efektívny zber a využitie dát. Vernostné programy. Zákaznícky servis. Technológie aj v kamenných obchodoch.