Ako ďalej s Asadom - Pressburg, Adrian Peter
Rozhodnutie Rady OSN o Sýrii a o Iráne napĺňa Blízky východ novým optimizmom. Občianska vojna a výboje islamistických radikálov v Sýrii a Iraku nútia Západ a medzinárodné spoločnosti stanoviť priority postupu pri deeskalácii napätia v oblasti. Prvou úlohou nebude výmena režimu v Damasku, ale zastavenie územného rozpínania teroristického hnutia Islamský štát.