Unijní úprava vymáhaní škody za porušení soutěžně právních předpisů: rozhodné právo a směrnice 2014/104/EU - Pařil, Jaromír
Ochrana hospodárskej súťaže v EÚ a členských štátoch. Verejnoprávne a súkromnoprávne vymáhanie.