Znalostný manažment: hodnotenie finančného potenciálu podniku z dlhodobého hľadiska - Bondareva, Irina
Metodika hodnotenia finančného aspektu inovačného potenciálu (finančného potenciálu) podniku z dlhodobého hľadiska. Konkrétny postup, pričom uvedený model berie ohľad na jednu zo základných zložiek finančnej stability podniku – likviditu.