Efektívne riadenie - na dobu určitú - Grusová, Mária
Interim management (IM) "dočasné riadenie" sa stáva bežnou súčasťou manažérskeho riadenia spoločností. Lokálny trh IM a dôvody prečo si organizácie najímajú dočasných manažérov. Hlavné ciele a benefity interim manažéra.