Digital literacy - a factor of integration and education of people with disabilities into society in the Slovak Republic - Ondrejková, Anna
Sociálna integrácia ľudí s postihnutím. Národný program vývoja životných podmienok pre ľudí s postihnutím v rokoch 2014-2020. Digitálna integrácia postihnutých. Digitalizácia vzdelávania na Slovensku s osobitným dôrazom na postihnutých. Digitálna gramotnosť na Slovensku, vrátane ľudí s handicapom.