Ekonomický rast výzvy podnikov v potravinárskom priemysle - Majerník, Dušan
Pohľad na ekonomický rast podielom potravinárskeho priemyslu, pri zohľadnení jeho špecifikácie a výziev, ktorým musí potravinársky priemysel v súčasnosti čeliť.