Digital skills and digital divide in context of the digital agenda for Europe focused on Slovakia - Ondrejková, Anna
Stratégia Európa 2020. Digitálna agenda pre Európu. Index digitálnej ekonómie a spoločnosti (DESI). Výskumný projekt Digitálna gramotnosť na Slovensku.