Polapte zlodejov vášho času - Dubnička, Ján
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o efektívnom organizovaní a využívaní pracovného času. Správne určenie si cieľov a priorít. Metóda SORUS: sumarizácia, odhad, rezervy, určenie priorít, spätná kontrola.