Nahromadění krizí v EU: počátek evropské dezintegrace? - Malý, Jiří
Politické dôsledky krízy v Európskej únii. Kríza v eurozóne ako dôsledok nerealistických integračných ambícií EÚ. Neuspokojivé výsledky riešenia krízy. Finančná pomoc piatich krajín eurozóny. Prehľad zadĺženosti a nezamestnanosti krajín eurozóny.