New Approaches to Performance Measurement in Steel Production - Majerník, Milan, 1952-
Koncept presnejšieho ekonomického, technického a environmentálneho modelu hodnotenia efektívnosti produkie ocele. Význam technológií redukujúcich CO2 a spotrebu energií v oceliarskom priemysle. Predpoveď vývoja emisných limít z produkcie ocele. Analýza možností zavedenia technologických inovácií v oceliarskom priemysle.