Klastre ako nástroj internacionalizácie malého a stredného podnikania - Majtán, Miroslav
Úroveň inovačných podmienok v Slovenskej republike. Kvalita podnikateľského prostredia. Medzinárodná spolupráca MSP ako spôsob zvyšovania inovačnej výkonnosti. Podpora internacionalizácie MSP. Program pre konkurencieschopnosť podnikov a MSP (COSME). Návrh modelu sekundárnej úrovne klastrovania zameraný na podporu inovácií. Systémy financovania inovácií.