Zdroje a spotreba energie pre zabezpečenie ekonomického rastu - Naščáková, Jana
Dôležitosť prírodných a energetických zdrojov potrebných pre svetovú ekonomiku a pre zabezpečenie ekonomického rastu. Problémy a obmedzenia využívania tradičných ale aj alternatívnych zdrojov energie. Spotreba energie pre zabezpečenie ekonomického rastu.