Rozvojové aspekty projektovania logistiky a environmentalistiky v malých a stredných podnikoch - Dupaľ, Andrej
Rozvojové aspekty v logistike malých a stredných podnikov. Začlenenie logistickej stratégie do rámca podnikovej stratégie. Čas, náklady a kvalita v podnikovom logistickom reťazci. Zdokonaľovanie systémových prvkov logistiky. Manažment projektov a organizačného modelovania v logistike MSP. Environmentálne orientovaná logistika v rozvoji MSP.