RFID technológia a jej využitie v zdravotníctve - Gregor, Milan
Rádiofrekvenčná identifikácia RFID je metóda pre diaľkové ukladanie a načítanie dát pomocou zariadení nazývaných RFID tagy alebo transpondery. Základné predpoklady a použitie tejto technológie, jej výhody a nevýhody. Využitie RFID v zdravotníckych zariadeniach na Slovensku.