Kompetenčné modely ako nástroj internacionalizácie podniku - Viskupičová, Jana
Proces internacionalizácie malých a stredných podnikov. Kompetentnosť, kompetenčné modely a internacionalizácia. Kompetentnosť zamestnancov. Kompetentnosť manažéra v procese internacionalizácie. Kompetenčné modely.