Štát posilnil ochranu - Lániková, Barbora
Nový systém riešenia sporov medzi podnikateľmi a spotrebiteľmi - od februára 2016. Inštitúcia tzv. alternatívneho riešenia sporov. Kto je oprávnený riešiť spotrebiteľské spory. Pozor na falošné e-shopy. Rady Európskeho spotrebiteľského centra v SR.