Srovnání činnosti Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže v oblasti veřejných zákazek a ochrany hospodářské soutěže - Bendová, Martina
Informácia o kompetenciách Úradu v oblasti verejných zákaziek a hospodárskej súťaže vrátane definovania možných foriem jeho narušenia a tiež analýza vývoja vybraných charakteristík z oboch uvedených oblastí.