Aké legislatívne zmeny čakajú obchodníkov v roku 2016? - Leontiev, Andrej
Informácie o nových, príp. novelizovaných zákonoch, ktoré nadobudnú účinnosť v roku 2016 a ktoré budú významné v oblasti retailu, napriek tomu, že ich priamym adresátom nie je maloobchod.