Vliv likvidity a rentability na využití zdrojů financování ve zpracovatelských podnicích v zemích V4 - Růžičková, Petra
Analýza pozitívneho funkčného vzťahu medzi nezávislými veličinami (likviditou a rentabilitou) a závislou veličinou (využitím cudzích zdrojov financovania) v podnikoch spracovateľského priemyslu v krajinách Vyšehrádskej štvorky v rpkoch 2006 až 2013.