Behaviorální finance a ocenění majetkové podstaty v insolvenčním řízení - Čibera, Roman
Konfrontácia výsledkov znaleckého ocenenia majetkovej podstaty s následnou realitou v podobe cien dosiahnutých pri speňažení majetkovej podstaty v rámci insolvenčného riadenia v ČR.