Účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 2015 - Adamíková, Monika
Zostavenie účtovnej závierky v PÚ za účtovné obdobie končiace k 31.12.2015, ak účtovné obdobie je kalendárny rok, alebo za účtovné obdobie, ktorým je hospodársky rok končiaci v priebehu roka 2016, závisí od zatriedenia účtovnej jednotky do príslušnej veľkostnej skupiny v zmysle paragrafu 2 ods. 5 až 8 zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.