Relationship marketing and customer loyalty in the B2C sector - Zendulka, Lukáš, 1989-
Porovnanie marketingu vzťahov a transakčného marketingu. Súvislosť marketingu vzťahov a lojálnosti zákazníka. Lojálne cítenie spotrebiteľa vo svete. Benefity z lojálnych programov.