Účtovná závierka podnikateľov v jednoduchom účtovníctve za rok 2015 (verzus paušálne výdavky, či daňová evidencia) - Drozd, Marián
Postup pri uzatváraní peňažného denníka a ostatných účtovných kníh. Zásady pri inventarizácii majetku. Postup pri vyplnení účtovných výkazov. Určenie majetku, ktorý sa uvádza v účtovnej závierke.