Aktuálne otázky regulácie a dohľadu nad bankami v podmienkach EÚ v období finančnej krízy - Horvátová, Eva, 1958-
Hlavné oblasti, v ktorých boli identifikované problémy regulácie a návrhy opatrení na zlepšenie regulácie a dohľadu bankového sektora. Zmeny v štruktúre a obsahu dohľadu nad bankami. Opatrenia zamerané na rast kvality a kvantity kapitálu.