Podpora využitia obnoviteľných zdrojov energie - Stričík, Michal, 1969-
Prínosy využitia obnoviteľných zdrojov energie (OZE). Ciele energetickej politiky Slovenska stanovené v súlade s napĺňaním cieľov EÚ. Nová energetická politika SR schválená v r. 2004. Opatrenia na racionálne využívanie OZE v SR.