<The> Influence of Punch-die Clearance on Blanked Edge Quality in Fine Blanking of Automotive Sheets - Spišák, Emil
Analýza kvality hrán plechov na základe použitých materiálov a metód výrobného postupu. Testovanie prevedené ťahovou záťažou a hodnotením pomeru plastovej časti vo vyrezanom materiáli.